Smak Zdrowia
PRZEPISY TEMATYCZNIE
(Przenieś do…)
SURÓWKI I SAŁATKI
REWOLUCJE NABIAŁOWE
WARIACJE NA TEMAT MIĘSA I RYB
KOTLETY I PLACKI JARSKIE
ROZMAITOŚCI NA GORĄCO
ZUPY
PASZTETY
BUFET IMPREZOWY
SŁODYCZY RAJ
DOMOWA PIEKARNIA
PRZETWORY ZE SPIŻARNI
SOSY, DIPY I DRESSINGI
PRZEPISY NA ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA
PRZEPISY NA ŚWIĘTA WIELKANOCNE
▼
środa, 19 kwietnia 2017
Mizeria z rzeżuchą
Składniki:
ogórek zielony (200g)
koperek
szczypiorek
rzeżucha
jogurt naturalny (50ml)
przyprawy (sól, pieprz, czosnek)
Przygotowanie:
Ogórka obieramy ze skórki i trzemy na tarce na cienkie plasterki. Dodajemy do niego posiekany koperek, szczypiorek i rzeżuchę w ilościach dowolnych. Następnie dolewamy jogurt naturalny i przyprawiamy.
Wartość energetyczna całej mizerii – 60kcal
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer