logo

logo

poniedziałek, 15 kwietnia 2013

Surówka z rzodkiewek





Składniki:
1 pęczek rzodkiewek (150g)
1 pęczek szczypiorku
jogurt naturalny (50g)
przyprawy (sól, pieprz, papryka słodka)


 





Przygotowanie:
Rzodkiewki kroimy w kostkę, szczypiorek siekamy drobno, wszystko łączmy z jogurtem naturalnym i przyprawami.



Wartość energetyczna całej surówki z rzodkiewek – 75kcal 


7 komentarzy:

  1. mniam
    uwielbiam taka sałatkę
    wiosenne i letnie klimaty ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. można dodać świeżego ogórka oraz jajko na twardo, również pychotka

    OdpowiedzUsuń

  3. można dorzucić jedną cebulę - pozdrawiam :)))

    OdpowiedzUsuń
  4. zamiast jogurtem można śmietana?l

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Pewnie można tylko kaloryczność się zwiększy.

      Usuń