logo

logo

czwartek, 12 lipca 2012

Serek wiejski z paluszkami krabowymi





Składniki:
1 serek wiejski (200g)
½ paczki surimi (125g)
kiełki, np. rzodkiewki (pikantne) (200g)
przyprawy








Przygotowanie:
Paluszki krabowe kroimy, dodajemy serek wiejski, dowolne kiełki (z rzodkiewki są pikantne, ale każde będą pasowały) i przyprawy. 





Wartość energetyczna całego serka – 380kcal

Wartość energetyczna 1 porcji (1/2 serka) – 190kcal 



 

4 komentarze:

  1. o tak! uwielbiam to połączenie :)
    tak często wygląda moja kolacja! mniam!

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie bardzo rozumiem...ponoć jest to blog z przepisami promującymi zdrowe odżywianie, a paluszki krabowe to straszny syf, tak jak gotowa mieszanka do ciabatty w przepisie powyżej...

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja natomiast nie bardzo rozumiem jak mozna tak pochopnie wyrazać swoje zdanie bez wcześniejszej penetracji meritum sprawy.

    Ale widać, że łatwo to przychodzi będąc w dodatku osobą anonimową :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A co ja na to poradzę, że ktoś nie rozumie :)

      Usuń